Expositie Binnen Buitenmaas

Vanaf 11 maart tot en met 13 mei is er in het gemeentehuis van Binnenmaas een expositie van de verschillende organisaties en verenigingen in de Hoeksche Waard die zich bezig houden met toerisme en recreatie in ons Nationaal landschap. Daarnaast is er veel aandacht voor de streekproducten uit de Hoeksche Waard. Natuurlijk neemt Rietgors deel aan deze expositie met onder andere veel prachtige foto's van de akkerranden in de Hoeksche Waard.
De tentoonstelling wordt op 11 maart om 19.30 uur geopend door wethouder Wouter Joosten, portefeuillehouder recreatie en toerisme.
U kunt de tentoonstelling bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en dinsdag van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Gezamenlijke reactie op Natuurbeheerplan Zuid-Holland

T/m 18 maart ligt het ontwerp van het Natuurbeheerplan (NBP) van Zuid-Holland ter inzage. Het NBP is voor de provincie een belangrijk toetsingskader v...

Meer lezen

Informatieavond GLB en Hoeksche Randen

30 december is er voor de huidige Hoeksche Randendeelnemers en eventuele nieuwe deelnemers een informatiebijeenkomst bij PPO, Groeneweg 3 in Westmaas....

Meer lezen

Alle artikelen bekijken